Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M.

25. 11. 2021. 14:29   >>  16:08 5

RADONJIĆ ZA PORTAL

Natalija na liječenju, neće ići u Portoriko

Natalija Labović naša predstavnica za svjetski izbor za Miss Svijeta 2021. godine u Portoriku, nažalost iz zdravstvenih razloga, iako potpuno spremna, nije mogla da otputuje, kazala je za Portal RTCG, PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić.

Crna Gora ove godine neće imati predstavnicu na izboru za Mis svijeta (Miss World), koji će 17.decembra biti održan u Portoriku.

"Ona je skoro prebolovala covid infekciju. Nije se odmah poslije kovida vakcinisala jer je imala dovoljno antitijela. U trenutku kada je stigla informacija o  održavanju izbora i kad su stigli formulari kao i pozivno pismo za vizu za Portoriko, Natalija se nažalost opet razboljela od stomačnog virusa", objašnjava Radonjić.

Natalija se, kaže,  trenutno nalazi u bolnici u Njemačkoj i poručila je čim bude bila u mogućnosti snimiće video poruku i poslati za sve zabrinute, a da djevojkama na takmičenju Miss Svijeta želi puno sreće.

Nažalost zbog bolesti, ističe, nije mogla ni da se vakciniše, a ni da otputuje u takvom stanju.

Poručuje da Crna Gora, kao i još više od 20 zemalja, upravo iz tih razloga, neće imati predstavnice.

Amerika takođe, dodaje, ne dozvoljava da, kao pojedine zemlje, ako ste preležali u zadnjih šest mjeseci kovid, putujete na osnovu potvrde o infekciji. 

"Mi smo o svemu obavijestili organizatore Miss World takmičenja i koliko smo saznali tražiće da naša predstavnica učestvuje sljedece godine na izboru za Miss Svijeta", zaključila je Radonjić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније