Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ rts.rs/M.L.B. ]

03. 10. 2022. 23:36 >> 23:36
1

BLATO I MODA

Posjetioci modne revije ostali zatečeni

Posjetioci „Balensijagine“ modne revije ostali su zatečeni, ne toliko modelima koliko blatom na pisti.

Blato i odeća vrhunskih modnih dizajnera su dvije nespojive stvari sve dok modna kuća „Balensijaga“ nije odlučila da svoju reviju na Nedjelji mode u Parizu priredi na pisti prepunoj blata.

Modnom pistom koja je više podsećala na kišni dan u polju, modeli poput Kanjea Vesta, koji je otvorio reviju, i Bijele Hadid, probijali su se kroz gusto blato kako bi prikazali odjeću modne marke „Balensijaga“ iz kolekcije proljeće/ljeto 2023.

Ujmetnik milijarder koji je zvanično promijenio svoje ime Kanje u Je, nosio je tri broja veću jaknu sa kapuljačom, kožne pantalone i bejzbol kapu.

Neobično okruženje u pariskom Park de Ekspozision trebalo je da bude „metafora traganja za istinom i života u stvarnosti“, naveo je Denma, kreativni direktor „Balensijage“, uoči revije.

„Individualnost u modi je svedena na pseudo trendove diktirane objavama na društvenim mežama neke poznate ličnosti... Modi prije svega ne bi trebalo da budu potrebne ovakve objave da bi se nekome prodala... Neka svako od nas bude ono što želi“, naglasio je kreator.

„Odlučio sam da više ne objašnjavam svoje kolekcije i verbalizujem svoj dizajn, već da izrazim stanje uma“, dodao je Demna, kako prenosi Vog.

„Moda je vizuelna umjetnost i sve što nam treba je da se vizuelno doživi“.

Kada je na društvenim mrežama objavljen video-snimak sa ove revije, ubrzo je imao nevjerovatnih 17,7 miliona pregleda, 1,6 miliona sviđanja i preko 25.000 komentara, najviše u odnosu na na način kako su modeli hodali pistom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније