Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

18. 12. 2022. 17:50 >> 18:38

GLEDAOCI GLASALI

Indira Anpio, Mis Gvadalupe izabrana za Mis Francuske za 2023.

Indira Anpio, Mis Gvadalupe izabrana je danas za Mis Francuske za 2023. godinu u Šatoruu u centralnom dijelu Francuske, gdje su organizatori takmičenja ove godine proširili kriterijume za izbor u cilju modernizacije imidža tog konkursa koji je često na meti kritika.

Indira Anpio, studentkinja komunikacija u francuskoj prekomorskoj teritoriji, izabrana je na osnovu glasanja gledalaca francuske televizije TF1 koja je prenosila takmičenje i sedmočlanog žirija.

Pobjednica je tokom predstavljanja na takmičenju rekla da želi da posveti svoj mandat podršci ženama oboljelim od raka.

Organizatori takmičenja su od ove godine ublažili kriterijume. Do sada su samo žene između 18 i 24 godine, bez djece i visine od najmanje 170 centimetara mogle da konkurišu.

Sada je konkurs otvoren za djevojke od 18 godine bez starosne granice, a kandidatkinje mogu da budu udate, sa djecom ili bez njih.

To pravilo važi i za transrodne žene, ako imaju zvaničan status da su ženskog pola.

Još jedna inovacija na konkursu jesu vidljive tetovaže koje su od sada dozvoljene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније