Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ B92; Objavila: M.M ]

01. 05. 2019. 22:53 >> 23:00

NOVA MOTOROLA

Potpuno drugačiji pristup od konkurencije

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavili su se renderi novog Motorolinog pametnog telefona na preklop - RAZR V4.

Renderi daju uvid u dizajn uređaja i potvrđuju glasine da je u pitanju telefon na preklop sa "zubom" u vrhu ekrana. Na njima se može vidjeti i stalak za bežično punjenje, kao i još neki dodaci.

Prikazani dizajn telefona odgovara skicama patenta koje su u javnost dospjele u januaru, ali još nema potvrde da li će na telefon imati i drugi ekran sa prednje strane.

Ono što je glavna odlika Motorole RAZR V4, koja taj uređaj razlikuje od konkurentskih rješenja iz Samsunga i Huaweija, je to što se on preklapa vertikalno, a ne horizontalno.

Takav dizajn korisniku omogućava lakše nošenje uređaja, u odnosu na, slobodno se može reći, tablete koji se preklapanjem pretvaraju u telefone, piše The Verge.

Motorola je još u februaru potvrdila da se radi na novom RAZR telefonu, čiji zvanični datum predstavljanja još nije poznat.

Prema navodima Wall Street Journal-a, Motorola RAZR V4 bi trebalo da košta 1.500 dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније