Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

klix.ba [ R.B. ]

18. 05. 2022. 23:38   >>  23:40

RAZVOJ APLIKACIJE

WhatsApp će omogućiti korisnicima da "tiho" napuste grupe

WhatsApp nastavlja da radi na razvoju svoje aplikacije, a novitet koji dolazi oslobodiće korisnike nekih neugodnosti.

Iz WhatsAppa je nešto ranije najavljeno da će broj članova grupnog chata biti povećan na 512, najavljene su reakcije na poruke i transferi većih fajlova, a sada je očigledno fokus na diskreciji.

Novost koju WhatsApp trenutno testira jeste ukidanje notifikacije o napuštanju grupe. Notifikaciju će ubuduće dobijati samo administratori, a ne svi članovi grupe.

Mnogi će priznati da požele da napuste određene grupe, ali da to ne čine jer će svaki član grupe to uočiti, što rezultira nervozom. Međutim, novi update aplikacije će olakšati tu situaciju.

Zasad nije poznato kada tačno stiže ni na kojoj platformi će se prvo pojaviti, iOS-u ili Androidu, no svakako će predstavljati olakšanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније