Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

M.M.Lj. [ Klix ]

09. 08. 2022. 16:45 >> 16:42

DVA DANA

WhatsApp značajno produžio rok za brisanje poruka u chatu

Korisnici popularne aplikacije WhatsApp dobili su mnogo duži rok u kojem mogu iz chata izbrisati neželjene poruke.

Dosad su korisnici WhatsAppa mogli da izbrišu poruke iz chata u periodu od sat vremena nakon što ih pošalju, a novi rok je nešto duži od dva dana.

Kako bi počeli da koriste novu mogućnost, korisnici treba da otvore WhatsApp grupu ili individualni chat gdje su poslali poruku, zatim je potreban duži dodir na nju, odabir opcije "Delete", a potom i opcije "Delete for everyone" ili "Delete for me".

Za korišćenje nove mogućnosti potrebno je instalirati najnoviju verziju aplikacije WhatsApp.

Ova funkcija daje prednosti WhatsAppu nad Appleovom uslugom iMessage jer Apple još uvijek ne nudi istu mogućnost, ali će biti dostupna izlaskom novih operativnih sistema za iPhone, iPad i Mac vjerovatno ove jeseni.

Zasad iOS 16 beta omogućava korisnicima da povuku poruku u roku od dvije minute, ali samo u slučaju da i primaoci koriste beta verziju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније