Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

М.М. [ Mina ]

04. 03. 2023. 17:40 >> 17:47

SMANjENO ULAGANjE

Godišnji prihod Tvitera opao 40 odsto

Prihod Tvitera na godišnjem nivou opao je 40 odsto u decembru, prenosi Wall Street Journal pozivajući se na upućene izvore.

Izvještaj je objavljen nakon što je nekoliko oglašavača umanjilo ulaganja ovoj društvenoj mreži pošto je Elon Musk preuzeo kontrolu nad kompanijom 27. oktobra, prenose Nezavisne novine.

Tokom decembra, ulaganja u oglašavanje na Twitteru opala su 71 odsto, navodi se u podacima istraživačke firme Standard medija indeks.

Twitter za sada nije odgovorio na pitanja Rojtersa  o ovim informacijama.

Elon Musk, koji je u novembru upozorio na mogućnost da Twitter "bankrotira", rekao je u decembru da je kompanija na putu da tokom ove godine uravnoteži troškove i izdatke.

Twitter je u januaru platio prvu kamatu na zajam koje su banke dale Musku da bi mu pomogle u finansiranju kupovine ove društvene mreže prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније