Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

klix.ba [ R.B. ]

06. 03. 2024. 11:18 >> 11:18
Čitaj mi:

NOVE OPCIJE

Instagram omogućio editovanje poruka, pinovanje...

Direktne poruke na Instagramu dobile su nove funkcije, pa korisnici sada mogu uređivati poruke koje su poslali drugima, ali samo u periodu od 15 minuta nakon što su poslane.

Za uređivanje poruke, potreban je dugi pritisak na poruku, a potom odabir opcije "edit" u meniju.

Potvrde o primanju poruka (DM) sada se mogu isključiti, kako za sve chatove, tako i za pojedinačne. Ova opcija se aktivira u podešavanjima profila, a njeno podešavanje se može promijeniti bilo kada. Ipak, treba imati na umu da potvrde o pročitanoj poruci nijesu dostupni za end-to-end enkriptovane chatove.

Takođe, korisnici mogu pinovati omiljene razgovore na vrh inboxa, ali najviše tri. Na ovaj način ne moraju stalno skrolovati kako bi ih pronašli i nastavili dopisivanje. Za pinovanje chata potrebno je prevući prstom lijevo ili iskoristiti dugi pritisak, a potom odabrati opciju "pin". Naravno, za svaki pinovani chat je u svakom trenutku moguće odabrati opciju "unpin".

Instagram je ponudio i mogućnost korisnicima da sačuvaju omiljene stickere u DM-u za lakši kasniji pristup, potrebno je pritisnuti i držati sticker ukoliko ih žele sačuvati, a oni će ih potom čekati na vrhu u sekciji stickera. Pored toga, sada je moguće odgovoriti na bilo koju poruku stickerima, GIF-ovima, klipovima, fotografijama i govornim porukama.

Dostupne su i nove teme za chatove...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније