Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92 ]

15. 04. 2016. 23:50   >>  23:32

U AMERICI

Snapchat prestigao Instagram i Fejsbuk

Društvena mreža Snapchat prošle godine je registrovala veliku ekspanziju korisnika čime je ušla u društvo najkorišćenijih platformi.

Zapravo, Snapchat je krajem 2015. godine došao u fokus mladih korisnika koji ga preferiraju čak i u odnosu na Tviter, Fejsbuk i Instagram. 

Naime, na osnovu ankete koju je nad 6.500 mladih ljudi sprovela agencija The Piper Jaffray, došlo se do zaključka da tinejdžeri u SAD-u najviše koriste Snapchat. Ovu društvenu mrežu preferira 28 odsto ispitanika, dok se Instagram nalazi na drugom mjestu sa 27 odsto. 

Na trećem i čevrtom mjestu nalaze se Tviter i Fejsbuk. Samo nekoliko mjeseci ranije, Instagram je bio na prvom mjestu, dok je Snapchat bio na četvrtom. 

Rezultati ankete pokazuju da su tinejdžeri više zainteresovani za dijeljenje fotografija, na šta se Snapchat i Instagram fokusiraju, nego na razmjenu teksta koju predvode Fejsbuk i Tviter. 

Bez iznenađenja, na posljednjem mjestu među društvenim mrežama nalazi se Google + koji koristi samo jedan odsto ispitanih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније