Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: B.V. [ Tanjug ]

03. 08. 2016. 10:54 >> 10:39

UMJESTO LOPOVA

Austrija: Policija jurila Pokemone

Igračka groznica "Pokemon Go" zahvatila je očigledno i policiju u Beču, čiji pripadnici su zbog ove igrice na stepenice nasukali službeno vozilo.

 

Jedna policijska patrola kretala se sporo putem za pešjake u 18-om bečkom okrugu, a prema svjedocima čuvari reda u vozilu gledali su na displeje svojih mobilnih telefona, prenosi austrijska štampa.

"Dvoje od njih gledalo je neprestano na mobilni", rekao je jedan svjedok bečkom dnevniku "Esterajh".

Usled potjere za Pokemon "demonima" vozač patrole ispustio je iz vida put, koji se odjednom suzio, pošto su uslijedile stepenice, na koje su se nasukali.

Ova nesmotrenost izavala je intervenciju vatrogasaca, koji su morali da dođu da "izbave" vozilo iz nezgodne situacije.

Iako u policiji za sada ne žele da govore o ovom incidentu, navodeći da je istraga u toku, igrači Pokemona ukazuju da je u vreme zaglavljivanja policijske patrole baš u tom parku, u kojem je bila patrola, povećana uspješnost u lovu za demonima.

"Bili smo sigurni da su i polcajci bili tragači", prenijeli su igrači koji su u to vrijeme bili u parku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније