Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ Beta ]

12. 12. 2018. 12:58   >>  12:32

SPEKTAKULARNO SLAVLJE

Bijonse i Klintonova na vječanju indijskih milijardera

Na proslavi vjenčanja članova dvije milijarderske porodice u Indiji nastupila je superzvijezda Bijonse, a objavljen je i snimak na kome se među gostima vidi i bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton, kako igra s jednom od najvećih indijskih filmskih zvijezda Pahom Ruhom Kanom.

Mlada Ajša Ambani obrazovana je na uglednim američkim univerzitetima i ćerka je industrijalca Mukeša Ambanija, za koga se vjeruje da je najbogatiji čovek u Indiji. Forbs procjenjuje da njegova neto imovina vrijedi više od 43 milijardi dolara.

Mladoženja je Anand Piramal,  procjenjuje se da je njegov otac industrijalac Adžej Piramal vrijedan 10 milijardi dolara.

Vjenčanje je danas u Mumbaju ali su slavlja počela prije više nedjelja, od vjeridbe u septembru u italijanskoj palati na jezeru.

Tokom vikenda hiljade gostiju prisustvovalo je predsvadbenim slavljima u palati iz 16. veka u indijskom pustinjskom gradu Udajpuru, gdje se na video snimcima gostiju vidjela bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton kako igra s Pahom Ruhom Kanom, jednim od najvećih indijskih filmskih zvezda, a nedaleko od njih i bivši državni sekretar Džon Keri kako igra.

Vrhunac večeri bio je nastup Bijonse koja je otpevala "Crazy in Love" između drugih hitova sa bendom i nizom promjena kostima u kojima je najmanje jedan bio inspirisan indijskom nošnjom.

"Bijonse osvijetlila Udaijpur", stoji u naslovu u listu Tajms of Indija.

Indijska vjenčanja poznata su po raskoši i mnoge porodice odlaze u dug zbog očekivanja da će pozvati stotine ili čak hiljade ljudi i organizovati profesionalne nastupe pevača i plesača.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније