Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: N1, Objavila: M.M.Lj. ]

15. 01. 2020. 08:54 >> 08:53

MLADA UMJETNICA

Bili Ajliš pjeva naslovnu pjesmu za novi film o Bondu

Američka pjevačica Bili Ajliš pjevaće naslovnu pjesmu za novi film o Džejmsu Bondu, objavljeno je na vebsajtu 007.

Pjevačica (18) napisala je muziku i tekst sa svojim bratom i uobičajenim saradnikom Fineasom, i biće najmlađi umjetnik koji je izveo naslovnu numeru za jedan film iz Džejms Bond franšize.

Kompanija EON Prodakšns koja je producent za filmove o Bondu je uvijek pridavala poseban značaj za originalne tematske pjesme i trudila se da angažuje umjetnike u skladu sa svojim vremenom.

Tako su svoj glas za te filmove dali, između ostalih, Madona, Adel, Sem Smit, Ališa Kiz, i Džek Vajt sa različitim uspjehom. Među najcijenjenijim su "Live and Let Die" Pola Makartnija i Vingsa, "Skyfall " Adel i "Goldfinger" Širli Basi.

Film o Džejmsu Bondu "No time to die" izlazi 2. aprila u Velikoj Britaniji, 8. aprila u Francuskoj i 10. aprila u SAD. Ulogu Džejmsa Bonda ponovo i posljednji put igra Danijel Krejg, dok misterioznog neprijatelja glumi Rami Malek, dobitnik Oskara 2019. za film "Boemska rapsodija".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније