Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Klix.ba [ B.B. ]

14. 02. 2022. 22:44 >> 22:51

ODEL BEKAM NA SUPERBOULU

Nosio kopačke ukrašene sa 1.500 dijamanata

Igrač Los Anđeles Ramsa Odel Bekam Junior je za Superboul pripremio specijalne kopačke koje je nosio u pobjedi nad Sinsinati Bengalsima. Bekam je svoje specijalne Nike kopačke platio čak 200.000 dolara, a ukrašene su sa 1.494 dijamanta, tačnije, njihov Nike logo.

Ovo je bio prvi Superboul za Bekama tako da je odlučio da nosi specijalne kopačke. Taj zadatak je povjerio kompaniji "Shoe Surgeon" s kojom već duže sarađuje, a koja modifikuje obuću i dodaje premium materijale uključujući različite tipove kože i slično, a svoj rad naplaćuje u hiljadama dolara.

Riječ je o 25-karatnim dijamantima, a kopačke krasi i 150 grama 14-karatnog žutog zlata koje se nalazi ispod njih.

U procesu pripreme kopački utrošeno je više od 100 radnih sati.

"Shoe Surgeon" je napravio i kopačke za još tri igrača Ramsa, a to su Jalen Ramsi, Kuper Kup i Von Miler.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније