Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

20. 05. 2022. 12:47 >> 12:45

FRONTIER AIRLINES

Stjuardesa porodila putnicu tokom leta

Stjuardesa aviona Frontier Erlajns pomogla je putnici da se porodi tokom leta, potvrđeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici pomenute aviokomapnije.

Preuranjeni porođaj se dogodio tokom leta od Denvera do Orlanda 17. maja, a stjuardesa Diana Giraldo je odigrala važnu ulogu. Ona je odvela putnicu u toalet gdje joj je pomogla pri porođaju.

Kapetan aviona Kris Nju je preusmjerio avion na aerodrom Pensakola na Floridi, a nakon što je medicinska služba preuzela majku i bebu, nastavio je let prema Orlandu.

"Cijela posada je obavila zaista sjajan posao. Dispečeri su donijeli dobru odluku i preusmjerili nas na Floridu gdje nas je čekao medicinski tim. Ovo je bio dobar posao, drago mi je što su svi radili zajedno i što je beba rođena u avionu", poručio je kapetan putem Fejsbuka.

Iako puno ime i pol bebe nisu otkriveni, ipak je poznato srednje ime, a to je Sky (nebo).

Ovo nije prvi porođaj u avionu. U maju 2021. godine se putnica porodila na letu između Solt Lejk Sitija i Honolulua, a ovog puta stjuardesa nije bila potrebna jer je među putnicima bio ljekar i tri medicinske sestre.

Takođe, beba je rođena i u avionu Cebu Pacifica koji je letio između Dubaija i Manile 2016. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније