Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

24. 05. 2022. 07:44   >>  09:15 1

ČUVAR ZOO VRTA

Zadirkivao lava u kavezu pa ostao bez prsta

Životinjama u zoološkom vrtu dovoljno je teško jer nemaju svoju slobodu da bi neko s njima još i "zbijao šale". Čuvar Zoo vrta na Jamajci provocirao je lava koji mu je u bijesu odgrizao prst.

UPOZORENJE: UZNEMIRAVAJUĆI SNIMAK!

 

Internetom kruži uznemirujući snimak na kojem je prikazano kako je lav odgovorio na "provokacije" čuvara zoološkog vrta Jamajka i otkinuo mu prst.

Naime, čuvar je gurao ruku u metalni kavez provocirajući životinju, a na snimku je prikazano kako ga dodiruje po zubima i štipa po obrazima. Lav, kojem je u jednom trenutno očigledno dosadilo da se s njim "igraju", zgrabio je ruku čuvara koji je potom vrisnuo.

U sljedećih nekoliko sekundi, čuvar se svom snagom odgurivao kako bi pokušao izbaviti ruku iz čeljusti životinje, a iza su se nalazili posjetoci koji su snimali cijeli događaj umjesto da pomognu.

Snimak je osvanuo na YouTube kanalu pod nazivom Jamaica Observer i pogledan je na desetine hiljada puta, a ispod njega gledaoci su se pitali zašto je čuvaru uopšte trebalo da "gura ruke u ograđeni prostor".

Iz uprave ovog zoološkog vrata gdje su objasnili kako je riječ o "nesrećnom slučaju koji nikada nije trebalo da se dogodi".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније