Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

klix.ba [ R.B. ]

22. 06. 2022. 06:56 >> 06:54
1

OBRATITE PAŽNJU

Savjeti koji će vam pomoći da se lakše budite

Ukoliko često kasnite na posao jer ste prespavali, možete preduzeti nekoliko koraka kako biste se riješili ovog problema.

Idealna temperatura za spavanje je 18 stepeni Celzijusa, a važno je da sobu u potpunosti zamračite. Korišćenje maske za spavanje takođe može pomoći.

Prije spavanja nemojte čitati bilo kakav uznemirujući sadržaj jer ćete tokom noći biti pod stresom, a da toga uopšte nijeste svjesni. Napišite listu stvari koje želite uraditi narednog dana kako biste se bolje organizovali i "razbistrili" um. Lista ne mora biti duga niti komplikovana. Na primjer, možete navesti da morate rezervisati termin kod ljekara ili napokon završiti prezentaciju za posao.

Odrasli ljudi bi svake noći trebali da spavaju sedam ili osam sati. Navijte alarm da se podsjetite da trebate leći na vrijeme. Ne koristite telefon prije spavanja jer čak i mala količina plave svjetlosti remeti san.

Tokom dana konzumirajte dvije litre vode, ali naveče nemojte piti veću količinu. Što rjeđe pijte alkohol.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније