Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

29. 09. 2022. 23:49 >> 23:45

HUMANITARNA AUKCIJA

Bondov "Aston Martin" prodat za skoro tri miliona funti

Model automobila "Aston Martin" DB 5 koji je korišćen na snimanju posljednjeg filma iz serijala o tajnom agentu Džejmsu Bondu, "Nema vremena za umiranje", prodat je za 2.922.000 funti, na dobrotvornoj aukciji.

Vozilo je prodato na aukciji londonske kuće "Kristi" pod sloganom "60 godina Džejmsa Bonda", a sredstva su prikupljana za pomoć veteranima britanskih specijalnih snaga i obavještajnih agencija.

Automobil ima LED registracijske tablice, kao i farove iz kojih metke ispaljuje specijalno oružje i tek je jedan od 25 predmeta koji se prodaje na Kristijevoj aukciji.

Dobrotvorna akcija za rezultat je imala prikupljen novac u iznosu od ukupno 6.103.500 funti za 45 različitih organizacija kojima je pomoć neophodna.

Časovnik Omega simaster koji je nosio Danijel Krejg u filmu "Nema vremena za umiranje", prodat je za 226.800 funti, haljina koju je nosila Ana De Armas za 37.800 funti, a kineska maska i zimska jakna Remija Maleka za 107.100 funti.

Velika većina predmeta na aukciji prodata je za sume mnogo veće od procijenjenih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније