Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ N1/I. P. ]

03. 10. 2022. 09:26 >> 09:26

ZA MEZIMCE

Top lista najpopularnijih psećih imena u svijetu

Ako planirate da nabavite psa ili razmišljate o tome kako da nazovete svog novog mezimca, spisak najpopularnijih imena za pse na svijetu mogao bi da vam bude dobra inspiracija. A ako već imate psa, možda će vas zanimati nalazi li se njegovo ime na listi najpopularnijih.

Inspiraciju za ime kućnog ljubimca vlasnici pasa dobijaju s raznih strana, od omiljenih televizijskih, filmskih i muzičkih zvijezda i likova do klasičnih imena poput Maksa, Kinga, Rikija, Maze i Lunje, piše Zadovoljna.hr.

Posljednjih godina sve više pasa nosi i ljudska imena kao što su Jana, Maša i Nino, a vlasnici pasa stalno smišljaju i neka nova, zanimljiva i neobična imena za svoje mezimce.

Ipak, klasična imena za pse i dalje su najpopularnija. Ovo je lista 20 najpopularnijih imena za muške i ženske pse koja nikada neće izaći iz mode.

Deset najpopularnijih imena za ženske pse:

1. Bela

2. Lusi

3. Moli

4. Megi

5. Kloe

6. Lola

7. Zoe

8. Lili

9. Ema

10. Rubi

Deset najpopularnijih imena za muške pse:

1. Maks

2. Čarli

3. Badi

4. Roki

5. Džek

6. Tobi

7. Kodi

8. Laki

9. Oskar

10. Tedi

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније