Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Бу. [ N1 ]

28. 11. 2022. 14:20 >> 14:19

NA ROD AJLENDU

Muškarac četiri godine živio u tajnom stanu u šoping centru, niko nije znao 

Amerikanac Majkl Taunsend čak četiri godine živio je u stanu skrivenom u tržnom centru i niko ga nije otkrio.

 

Sve je osmislio prije više od deset godina kada je ostao bez stana pa je morao da smisli gdje će nastaviti da živi i kako će pronaći novi smještaj. Sjetio se da je jednom vidio praznu prostoriju skrivenu između zidova jednog šoping-centra na Rod Ajlendu dok se još gradio i odlučio je da tamo „kampuje“.

Premda se sve događalo prije više od deset godina, Taunsend je tek nedavno odlučio da govori o tome. Majkl je stan u tržom centru opremio televizorom, sofom, foteljama, konzolama za videoigre, a u prostor veliki 70 kvadratnih metara dovodio je čak i svoje prijatelje.

Za četiri godine, koliko je tu živio, koristio je toalet šoping-centra, jer jedino to, kao i tekuću vodu, nije imao u prostoriji koju je preuredio. Majkl, koji je inače umjetnik, živio je četiri godine vrlo dobro i srećno, ali onda je napravio veliku grešku.

Pozvao je u stan hongkonšku umjetnicu koju je pokušao da impresionira, ali bio je neoprezan dok je ulazio u svoj stan pa ga je na kraju uhvatilo obezbjeđenje tržnog centra.

Na kraju je završio na sudu s nizom prekršaja, ali sudija je bio impresioniran time što je Majkl uradioo pa se izvukao samo sa opomenom. Međutim, tržni centar mu je izdao zabranu prilaska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније