Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

РТС [ R.B. ]

26. 12. 2022. 17:51 >> 17:48
1

FIFA ISTRAŽUJE

Ko je dozvolio turskom kuvaru da dodirne trofej?

FIFA je pokrenula istragu o tome kako je poznati turski kuvar Nusret Gokče dobio "neopravdan pristup" terenu nakon finalne utakmice Svjetskog prvenstva.

Gokče, koji posjeduje lanac restorana i poznat je kao Salt Bi zbog svog teatralnog načina na koji solju posipa odreske, objavio je video-snimke i fotografije na svom zvaničnom profilu na Instagramu na kojima se vidi kako slavi sa argentinskim igračima nakon pobjede nad Francuskom u finalu.

Salt Bi je fotografisan i kako drži trofej Svjetskog prvenstva, a kako stoji na zvaničnom sajtu Fife, trofej može da dodirne samo "vrlo odabrana grupa ljudi", uključujući bivše pobjednike i šefove država.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama se takođe vidi kako Gokče hvata ruku Lionela Mesija u pokušaju da privuče pažnju kapitena Argentine.

"Nakon revizije, FIFA je utvrdila da su pojedinci dobili neprimjeren pristup terenu nakon ceremonije zatvaranja na stadionu Lusail 18. decembra. Biće preduzete odgovarajuće interne mjere", navodi se u saopštenju svjetske fudbalske organizacije.

Gokče je postao popularan, posebno na društvenim mrežama 2017. godine nakon što je objavio video-snimke na kojima soli meso pokretom ruke koji podsjeća na kobru.

Ima skoro pedeset miliona pratilaca na Instagramu, što mu je pomoglo u širenju njegovih restorana, u kojima je potrebno izdvojiti više stotina dolara za komad mesa.

Gokče ne propušta priliku da se u restoranu slika sa svakim svojim poznatim gostom i da to podijeli na društvenim mrežama. Tako da su njegovi gosti bili i brojni fudbaleri uključujući Roberta Levandovskog, Kilijana Mbapea i mnogih drugih.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније