Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

П.Р. [ Beta ]

30. 01. 2023. 22:51   >>  22:46

DJEČAK FELIKS

Beba rođena u vozu na relaciji Pariz - Štutgart

Dječak po imenu Feliks rođen je u brzom vozu na relaciji Pariz - Štutgart, saopštila je danas francuska željeznica SNCF.

Kondukter voza, koji je u nedjelju krenuo u 8.00 iz Pariza, obaviješten je ubrzo poslije polaska da je jedna trudnica počela da se porađa.

U vozu je upućen poziv za pomoć, tako da se pojavio putnik ljekar da pruži prvu pomoć ženi.

Voz se vanredno zaustavio 15 minuta kasnije, kako bi žena bila evakuisana, ali ona nije mogla da izađe i porodila se u vozu koji je stajao na željezničkoj stanici.

Tako se rodio dječak Feliks koji je tek poslije rođenja zajedno sa majkom prebačen u bolnicu.

Francuska željeznica je navela da su majka i beba dobro, a voz koji je kasnio više od sat vremena, skratio je relaciju, i umjesto do Štutgarta, išao je do Karlsruea, na jugozapadu Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније