Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ N1 ]

01. 03. 2023. 22:25   >>  22:19

DOSTAVLjAČ HRANE U PERUU

Mumiju čuvao u rashladnoj torbi, bila mu duhovna djevojka

Policija u Peruu došla je do iznenađujućeg otkrića kada je na arheološkom nalazištu u okolini grada Pune, na jugu zemlje, pretresla dostavljača hrane, koji im je skrenuo pažnju, jer je izgledalo da je pijan. U njegovoj rashladnoj torbi bila je drevna mumija.

On je rekao da već duže vrijeme dijeli sobu sa mumijom i da je smatrao svojom duhovnom djevojkom. Mumija je bila umotana u zavoje u fetalnom položaju, koji je tipičan za mnoge prehispanske sahrane u ovoj oblasti.

Mumiju je ponio da bi je pokazao prijateljima.

Objasnio je da je "Huanitu", kako je nazvao mumiju, držao u kutiji u svojoj sobi, pored televizora. Dodao da je naslijedio od oca. Stručnjaci su rekli da je mumija stara između 600 i 800 godina i da su to posmrtni ostaci muškarca starog oko 45 godina koji je bio visok tek 150 centimetara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније