Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Бу. [ Klix.ba ]

23. 03. 2023. 10:57 >> 10:57

PRIZNAO KONZUMACIJU NARKOTIKA

Princ Hari mogao bi ostati bez američke vize

Princ Hari mogao bi ostati bez američke vize nakon što je priznao da je uzimao kokain, kanabis i druga ilegalna sredstva u svojim memoarima "The Spare" i raznim televizijskim intervjuima.

 

Portal Mail Online prije dva dana otkrio je kako se princ trenutno suočava s pozivima da se objavi njegov zahtjev za američku vizu kako bi se vidjelo je li priznao da je koristio narkotike prije nego što je emigrirao u Kaliforniju s Megan Markl 2020. godine.

Istraživačka i edukacijska organizacija "The Heritage Foundation" sa sjedištem u Vašingtonu  navodi da njegov zahtjev za vizu sada mora biti objavljen kako bi američki poreski  obveznici mogli razumjeti je li Hari prijavio da koristi narkotike.

Bivša savezna tužiteljka  Neama Rahmani objasnila je za medije da je prinčeva viza trebala biti odbijena ili poništena, jer je priznao da je konzumirao neke vrste narkotika.

Imigracijski advokat  Sam Adair rekao je za medije da su male šanse da će ova priznanja predstavljati problem, jer nije bilo kaznenih presuda, a nema ni dovoljno konkretnih dokaza kako bi službena lica pokrenula istragu.

Podsjećamo, princ Hari je u svojoj autobiografiji otkrio da je probao kokain sa 17 godina, te da je probao kanabis nakon prvog izlaska s Megan. Kasnije u intervjuima pričao o svom iskustvu s nekim narkoticima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније