Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б.

21. 05. 2023. 18:57 >> 18:57

SREĆNIK IZ PENSILVANIJE

Osvojio 50.000 dolara na lutriji i to dva puta u roku do dva mjeseca

Većina ljudi nije dovoljno srećna da osvoji bilo kakav dobitak na lutriji, međutim, jednom čovjeku iz Pensilvanije to je uspjelo dva puta u roku od nekoliko nedjelja.

Oba dobitka ostvario je u Merilendu gdje radi na građevini, i gdje je kupio lozove za 20 dolara, navodi se u saopštenju državne lutrije.

"Kupujem loz ili dva bar jednom nedjeljno, bilo da sam kod kuće ili na poslu. Međutim, izgleda da je sva moja sreća na lutriji u Merilendu", rekao je pobjednik u saopštenju za javnost.

Uprkos nedavnoj nagradi od 50.000 dolara, bio je iznenađen što je u roku od dva mjeseca, ponovo osvojio isti dobitak.

Od tri srećke koje je kupio u prodavnici u Merilendu, treća je donijela dobitak.

Neimenovani dobitnik je rekao da je najprije mislio da je u pitanju dobitak od 5.000 dolara. Sada će, kako kaže, novih 50.000 dolara jednostavno "dodati u porodičnu ušteđevinu".

Ranije ove godine, jedan čovjek iz Merilenda osvojio je najprije nagradu od 30.000 dolara, a potom - još 50.000 dolara u vremenskom okviru od dva mjeseca.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније