Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Glossy ]

10. 05. 2024. 09:52 >> 09:52

ASTROLOGIJA

Horoskopski znakovi koji nikada ne prestaju da se žale

Svako od nas poznaje bar jednu osobu koja uvijek nađe razlog za nezadovoljstvo, bez obzira na situaciju.



Bilo da je prevruće ili prehladno, gužva u saobraćaju ili previše slobodnog vremena, njihove žalbe nikada ne prestaju. Takve ljude često doživljavamo kao vječite pesimiste koji pronalaze problem u svakoj situaciji. Evo znakova u kojima se takvi pojedinci rađaju.

Djevica
Ljudi rođeni u ovom znaku poznati su po svojoj potrazi za perfekcionizmom. Djevice su detaljne i analitične, zbog čega pokazuju nezadovoljstvo kada stvari nisu savršene. Njihova visoka očekivanja često rezultiraju stalnim žalbama na sve što ne ispunjava njihove standarde, piše Index.

Rak
Rakovi su veoma osjetljivi i brinu o tome kako se osjećaju u bilo kom okruženju. Ako stvari nisu u skladu sa njihovim emocionalnim potrebama, obavijestiće vas. Njihova sklonost da žele udobnost može ih pretvoriti u prava gunđala.

Jarac
Jarčevi su ambiciozni i praktični i veoma ozbiljno shvataju svoje ciljeve i odgovornosti. Njihova sklonost pesimizmu često ih dovodi u poziciju kritičara, posebno kada stvari ne napreduju prema njihovim visokim očekivanjima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније