Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sport klub ]

05. 05. 2016. 13:20 >> 13:03

KAPITEN LESTERA

Ne trijezni se od osvajanja titule

Kapiten Lestera Ves Morgan nastavio je s proslavom titule prvaka i u lokalnom studentskom klubu.

 

I drugu noć zaredom 32-godišnji štoper došao je u centar grada kako bi zalio istorijski uspjeh okružen navijačima. Žurka je trajala do rano u jutro, a kako i ne bi kad je Morgan počastio čitav kafić i to “Jeger-bombama”.

Na kraju je 'rundu za sve' platio 140 funti te je mirno nastavio piti sa svojim saigračem Marcinom Vasilevskim.

''Plaćao je piće svima. Bilo je zakon. Platio je oko 55 pića, a i djelovao je prilično pijan dok su svi pokušavali uslikati selfi s njim '', oduševljen je bio jedan gost kluba i navijač Lestera.

Na kraju su otišli iz kluba oko tri sata ujutro, ali su pri odlasku imali malih problema jer ih prvi taksi nije htio povesti. No došao je drugi pa su igrači Lestera sigurno stigli kući.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније