Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 06. 2013. 09:36 >> 09:36
1

SPREMILI 10 MILIONA

Dinamo Kijev želi Savića

Dinamo Kijev zainteresovan je da u svoje redove dovede crnogorskog reprezentativca Stefana Savića, prenosi ukrajinski Sport.ua.

Stefan Savić je stigao u Firencu iz Mančester Sitija kao dio paketa za Srbina Matiju Nastasića. Poslije perioda prilagođavanja odigrao je solidnu sezonu, upisao 26 nastupa u Seriji A, postigao 2 gola i postao jedan od lidera u odbrani "ljubičastih".

Svojim partijama, crnogorski defanzivac privukao je pažnju mnogih klubova, prije svega onih sa istoka kontinenta, prevashodno Rusije, ali prva ponuda će vjerovatno doći iz Ukrajine.

Kijevski Dinamo želi da nađe zamjenu za Mihalika koji je otišao u Lokomotivu iz Moskve, a smatraju da je 22-godišnji Savić pravo rješenja za njihovu posljednju liniju.

Crnogorski reprezentativac bio bi treće pojačanje Ukrajinaca, do sada su doveli Lensa iz PSV-a i napadača Anderlehta Mbokanija. Rukovodstvo kluba želi da se fokusira na jačanje odbrane,  Savićeva vrijednost na tržištu je 10 miliona eura, ali će Kijevljani da ponude više ako ga žele u svom timu, a spremni su da igraču ponude veću platu nego što ima u Firenci.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније