Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 09. 2018. 21:43   >>  21:25

NIJE ZABRINUT

Hamšik: Biće teško u Ligi šampiona

Slovački fudbaler Marek Hamšik rekao je danas da nije zabrinut zbog lošeg početka sezone Napolija i naveo da očekuje "vruću" atmosferu u Ligi šampiona.

"To je bio naš prvi poraz u sezoni i nije uvijek moguće da se podigneš čim padneš. Naučićemo iz ovoga i poboljšati naš pristup utakmicama", rekao je Hamšik italijanskim medijima.

Hamšik iznenađujuće nije bio u sastavu za duel sa Sampdorijom, u kojem je Napoli deklasiran sa 3:0 u Seriji A.

"To je bila odluka Karla Anćelotija. Zvao me je prije utakmice i rekao mi da će napraviti neke promjene u postavi", kazao je Hamšik.

Napoli će igrati u Grupi C Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, Pari Sen Žermenom i Liverpulom.

"Teška grupa. Svako od protivnika ima određeni nivo. Atmosfera će biti veoma vruća i lijepa za igranje", rekao je Marek Hamšik.

Napoli će u prvoj utakmici grupne faze igrati 18. septembra protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније