Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 10. 2019. 18:23 >> 18:19

ZBOG PROBLEMA SA UTAJOM POREZA

Mesi: Razmišljao sam o odlasku iz Barselone

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je danas da je razmišljao o odlasku iz tog kluba zbog problema sa utajom poreza u Španiji.

Mesi je u intervjuu za katalonsku radio stanicu RAC1 rekao da se osjećao iznevjerenim.

"Razmišljao sam o odlasku. Ne zato što sam želio da napustim Barselonu, već zato što sam želio da napustim Španiju. Nijesam dobio nijednu zvaničnu ponudu, ali to je bila situacija koja je nadilazila ono što sam osjećao prema klubu", rekao je Mesi.

Mesi i njegov otac Horhe bili su optuženi da su utajili 4,1 miliona eura stečenih od prodaje prava na fotografije fudbalera Barselone.

On je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu od 21 mjeseca, ali je ta uslovna kazna preinačena u novčanu kaznu od 252.000 eura.

"Bilo je to vrlo teško vrijeme za mene i moju porodicu. Mnogo ljudi nije znalo šta se tačno događa", rekao je Mesi.

On je naveo da je smatrao da ga španske poreske vlasti koriste kao primjer jer bio prvi vrhunski igrač koji se našao na meti.

"Bilo je teško jer sam bio prvi. Počeli su sa mnom, a zatim su krenuli sa svima ostalima", rekao je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније