Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 03. 2020. 14:32 >> 14:38

NAKON ŠTO JE DOŠAO IZ MADRIDA

Joviću prijava zbog nepoštovanja samoizolacije

Srpski fudbaler iz Real Madrida dobiće krivičnu prijavu zbog nepoštovanja samoizolacije, potvrđeno je danas Insajderu u tužilaštvu.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv Jovića zbog nepoštovanja mjera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva.

Kako se navodi, krivična prijava podnijeta je zbog sumnje da je učinio krivično djelo 248 Krivičnog zakonika, odnosno nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Prema ovom članu zakona, propisana kazna je novčana ili zatvor do tri godine.

Ovaj 23-godišnji reprezentativac Srbije u fudbalu nedavno se vratio iz Španije, za šta je dobio dozvolu svog kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније