Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 06. 2020. 19:35 >> 19:33

TOKOM TRENINGA

Iguain istegao mišić

Fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain povrijedio je butinu tokom današnjeg treninga, saopštili su crno-bijeli.

Iguain je jedan od nekolicine igrača Serije A koji su se povrijedili otkako su se vratili treninzima uoči nastavka takmičenja, 20. juna.

"Tokom današnjeg treninga Gonzalo Iguain je istegao mišić desne butine. Pregledima u klupskom medicinskom centru utvrđeno je da nema oštećenja. Njegovo stanje će se pratiti", navodi se u saopštenju torinskog kluba.

Serija A se nastavlja 20. juna, ali će Juventus početi sedam dana ranije, pošto treba da odigra revanš utakmicu polufinala Kupa protiv Milana. Finale je na programu 17. juna u Rimu.

Otkako su se vratili na treninge početkom maja, poslije ograničenih aktivnosti za vrijeme karantina zbog pandemije koronavirusa, nekolicina fudbalera su se povrijedili, uključujući igrača Lacija Sergeja Milinković-Savića i Zlatana Ibrahimovića iz Milana.

Ibrahimović je povrijedio list i vratio se na oporavak u Švedsku, odakle je početkom nedjelje ponovo došao u Milano, na dodatne preglede.

"Oporavak dobro protiče, bez komplikacija, a novi pregled se očekuje za 10 dana", saopštio je danas milanski klub.

Takmičenje u Seriji A trebalo bi da se završi u roku od 43 dana, a ekipe će u prosjeku igrati na tri dana i postoji zabrinutost da će biti mnogo više povreda igrača.

"Veoma je veliki rizik za sportistu koji je u sred sezone prekinuo aktivnosti na 70 dana, a zatim je nastavio treninge uz velike napore, posebno na visokim temperaturama. Stručni štab brine i planira o svemu tome, ali veliki dio je i sreća", rekao je trener Lečea Fabijano Liverani.

Juventus je prvi na tabeli sa bodom više od drugolasiranog Lacija i igra za devetu uzastopnu šampionsku titulu. Treći je Inter sa devet bodova manje od Juventusa, ali i utakmicom manje.

Juventus igra i u Ligi šampiona, a ako u tamo stigne do kraja, u svim takmičenjima do kraja sezone mogao bi da odigra 20 utakmica za 78 dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније