Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

12. 10. 2020. 23:15   >>  23:15

LEGENDARNI FUDBALER NA KLUPI

Skols imenovan za privremenog trenera Salforda

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols imenovan je danas za privremenog trenera četvrtoligaša Salford sitija, čiji je suvlasnik.

Uprava Salforda danas je otpustila trenera Grema Aleksandera, nakon što je ekipa ostvarila dvije pobjede u pet utakmica ove sezone. Salford je peti na tabeli Lige dva.

On će raditi sa prvim timom dok ne bude doveden novi trener, a u narednoj utakmici predvodiće ekipu protiv Port Vejla, u subotu.

Skols je suvlasnik Salforda, zajedno sa saigračima iz Junajtedove klase '92, Garijem i Filom Nevilom, Dejvidom Bekamom, Rajanom Gigsom i Nikijem Batom. Oni su vlasnici 50 odsto kluba.

Skols je i 2015. godine zajedno sa Filom Nevilom vodio Salford, u pobjedi poritiv Kendal Tauna (2:1), po odlasku tadašnjeg trenera.

Prvi trenerski posao Skols je imao 2019. godine u Oldamu, ali se u tom klubu nije dugo zadržao nakon što je ostvario jednu pobjedu u sedam utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније