Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

27. 02. 2021. 17:46 >> 17:46

ŠALKE I HERTA NASTAVILI NEGATIVNI NIZ

Bajern ubjedljiv, pobjede Volfsburga i Dortmunda

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas na svom terenu ekipu Kelna sa 5:1, u utakmici 23. kola njemačke Bundeslige.

Erik Čupo-Moting je u 18. minutu donio vođstvo Bajernu, na 2:0 povisio je Robert Levandovski u 33. minutu i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Keln je na početku drugog poluvremena, u 49. minutu, smanjio na 2:1 golom Eljesa Shirija, ali je Bajern golovima Levandovskog u 65. i Serža Gnabrija u 82. i 86. minutu potvrdio pobjedu.

Bajern je upisao 16. pobjedu u šampionatu, prvu poslije dva kola, i prvi je na tabeli sa 52 boda. Keln je na 14. poziciji sa 21 bodom.

Fudbaleri Volfsburga pobijedili su na domaćem terenu ekipu Herte sa 2:0.

Domaći tim je poveo autogolom Lukasa Klintera u 38. minutu meča, a pobjedu je potvrdio Maksens Lakroa u 90. minutu meča.

Igrač Volfsburga Marin Pongračić je u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena dobio drugi žuti karton.

Berlinskoj ekipi ovo je deveti meč bez pobjede u Bundesligi, a posljednju pobjedu upisali su 2. januara ove godine protiv Šalkea.

Volfsburg je treći na tabeli prvenstva sa 45 bodova, dok ekipa Herte na 15. mjestu ima 18 bodova.

Fudbaleri Borusije Dortmund pobijedili su na svom terenu Arminiju sa 3:0. Golove za pobjednički tim postigli su Mahmud Daud u 48, Džejdon Sančo u 58. minutu sa penala i Rejnier u 81. minutu.

Dortmund je trenutno peti na tabeli sa 39 bodova, dok je Arminija 16. sa 18 osvojenih bodova.

Fudbaleri Štutgarta pobijedili na svom terenu Šalke sa 5:1.

Vataru Endo je golovima u 10. i 26. minutu doveo domaći tim u vođstvo. Austrijski reprezentativac Saša Kalajdžić je u 34. minutu povisio na 3:0, da bi šest minuta kasnije Sead Kolašinac postigao jedini gol za Štutgart.

Gosti su mogli i do drugog pogotka, ali je Nabil Bentaleb u 72. minutu bio neprecizan sa "bijele tačke".

Do kraja meča još dva gola za domaći tim postigli su Filip Klement u 88. i Danijel Didavi u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Šalkeu je ovo osmi meč u nizu bez pobjede u Bundesligi.

Na tabeli njemačkog prvenstva Štutgart je deveti sa 32 boda, dok je Šalke na posljednjem mestu sa samo devet bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније