Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ B.B. ]

21. 10. 2021. 23:13 >> 23:14

LIGA KONFERENCIJE

Minimalan poraz Partizana od Genta

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras na svom terenu od Genta sa 0:1, u meču trećeg kola Grupe B Lige konferencija. Jedini gol na meču postigao je Sven Kums u 59. minutu.

Gent je sada prvi na tabeli Grupe B sa maksimalnih devet bodova, Partizan je drugi sa šest, dok Flora i Anortozis imaju po bod.

Prvi udarac ka golu uputila je belgijska ekipa, kada je u 16. minutu šut Lorana Depotra iz šesnaesterca otišao preko gola.

Najbolju priliku u prvom dijelu imao je Partizan u 21. minutu, Kvinsi Menig je uputio asistenciju u sredinu, a Rikardo Gomeš je sa ivice kaznenog prostora šutirao pored gola.

Do kraja poluvremena obje ekipe nijesu uspjele da dođu do konkretnije šanse, i rezultat je ostao nepromijenjen.

Crno-bijeli su prvi zaprijetili u nastavku meča, Menig je ubacio loptu, a Bibras Natho je sa peterca šutirao preko gola u 54. minutu.

Zatim je uslijedila ofanziva gostuju, koja je krunisana golom Kumsa u 59. minutu, koji je poslije kornera sam sa pet metara glavom savladao golmana Partizana Aleksandra Popovića.

Popović je u narednom minutu vrhovima prstiju odbranio šut iz slobodnog udarca Vadisa Odidja-Ofoea.

Partizan je u nastavku pokušao da dođe do izjednačenja, a najbolju priliku imao je Igor Vujačić u 87. minutu, kada je sa više od 30 metara njegov udarac zakačio golman Genta Sinan Bolat, a lopta je zatim pogodila prečku.

Utakmici na stadionu Partizana prisustvovalo je gotovo 10.000 navijača.

Ranije danas u Grupi B kiparski Anortozis i Flora iz Talina odigrali su neriješeno 2:2.

Dva tima sastaće se u Belgiji 4. novembra, u okviru četvrtog kola Grupe B Lige konferencija, dok će istog dana Flora iz Talina dočekati Anortozis.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније