Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 10. 2021. 23:12   >>  23:14

STANKOVIĆ UPOZORIO

"Šanse smo morali iskoristiti"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković kazao je kako je zadovoljan zbog pobjede svog tima nad Radničkim, ali je dodao da je očekivao bolju realizaciju pred golom rivala. Beogradski "crveno-beli" su savladali Radnički sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je El Fardu Ben u 54. minutu.

Stanković navodi da je utakmica nakon evropskog takmičenja uvijek najteža. 

"Meč je izgledao tako da jednostavno moraš da daš golove kada stvoriš toliko šansi i toliko puta šutneš na gol, ali utakmica posle Evrope je najteža, jer se potrošimo i fizički i emotivno“, rekao je Stanković.

Kako je naveo, uprkos svemu, tri boda su tri boda.

"Moglo je bolje, barem ispred gola, jednostavno moramo da rješavamo te situacije. Utakmica ima drugačiji tok kada iz tri šanse postigneš dva pogotka, ali radićemo i nema posustajanja“, kazao je Stanković.

On navodi da ne brine zbog propuštenih šansi, ali da mu je žao što njegov tim nije postigao više golova.

"Nisam zabrinut, ali postoji mala frustracija jer od toliko šansi nismo postigli mnogo golova. Žao mi je zbog momaka, potrošili su se da stvore šanse, kao i u oduzuimanju lopti i napadanju na postavljenu odbranu. Svi hoće da se nadigravaju, ali to je relativna stvar, jer imaš blok ispred sebe i to dobar. Treba te šanse da iskoristiš“, dodao je Stanković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније