Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 10. 2021. 16:56   >>  16:57

PRUŽIĆE MAKSIMUM

Marić: Nadam se da se djevojke neće uplašiti od Danske

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra pod Goricom dočekuje Dansku, u 4. kolu kvalifikacija za Svjetsko prenstvo. Selektor "crvenih" Mirko Marić kazao je da se nada da njegova ekipa neće imati strah od takve velesile.

"Danska je u ovom momentu najbolja evropska selekcija. Mi ćemo pružiti maksimum, a poslije utakmice ćemo vidjeti koliko će to biti dovoljno. Siguran sam da će djevojke dati maksimum. Ako smo u prošlim kvalifikacijama imali strah od velesila, nadam se da toga neće biti protiv Danske. Ja sam i na sastanku sa djevojkama u tom pravcu najviše razgovarao. Ne bih volio da imamo strah od Danske. Želimo da potvrdimo ovo što smo radili do sada u smislu zalaganja, a vidjećemo koliko će to biti kvalitetno i koliki otpor možemo da pružimo Danskoj", kazao je Marić.

Crna Gora je upisala dvije pobjede u prva tri kola. Slavila je nad Bosnom i Hercegovinom i Azerbejdžanom.

"Ove dvije utakmice koje smo dobile daju nam veliki vjetar u leđa, jer prethodno u kvalifikacijama nijesmo osvojile nijedan bod. Mogu reći da je Danska jedna od najboljih selekcija, a na nama je da damo maksimum kao i u svakoj utakmici. Mislim da će ovo biti jedno veliko iskustvo za nas i nadam se da će što više navijača doći da nas gleda i da će nam biti 12. igrač“, kazala je Aleksandra Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније