Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

25. 10. 2021. 18:27   >>  18:27

KVALIFIKACIJE ZA EP

Poraz od BiH, mlade fudbalerke osvojile 2. mjesto

Ženska omladinska reprezentacija Crne Gore osvojila je drugo mjesto u grupi 6 preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša selekcija poražena je od Bosne i Hercegovine rezultatom 1:0, ali je u poziciji da bude najbolja drugoplasirana ekipa, što bi joj donijelo plasman u elitnu rundu kvalifikacija. Za to je potrebno da Grčka u sjutrašnjem duelu grupe 2 savlada Bugarsku sa bar tri gola razlike.

"Loše smo ušli u utakmicu, bio je primjetan strah, kao i preveliki respekt prema protivniku. To nam se osvetilo i vidjelo se to u našoj igri. Sporo smo se kretali, sporo otvarali napade, loše se pomjerali. Međutim, u drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, neke stvari odradili odlično, ali su nas i poremetile neke izmjene zbog povreda. Imali smo dobrih situacija, međutim, domaći tim je sve to uspio da odbrani i osvoji prvo mjesto u grupi. Sada čekamo rezultate u ostalim grupama, kako bismo vidjeli da li ćemo se plasirati u elitnu rundu", kazao je Ivan Tatar, koji je vodio selekciju na ovom turniru.

Jedini gol na utakmici u Mostaru viđen je u 16. minutu. Maja Jelčić je odlično povukla i nakon solo prodora zatresla mrežu Crne Gore udarcem sa preko 20 metara.

Nakon toga je utakmica bila izjednačena, a naša selekcija je nešto ofanzivnija bila u drugom poluvremenu. Najbolju šansu za izjednačenje propustila je Sara Simonović u 90. minutu, kada je čuvarka mreže domaćih Josipa Radoš kranjim naporom zaustavila njen udarac sa dvadesetak metara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније