Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

04. 11. 2021. 12:46 >> 12:47

ŽELJA BARSE

Ćavi: Ne znam kako će se završiti pregovori

Fudbalski klub Barselona započeo je pregovore sa katarskim Al Sadom oko raskida ugovora trenera Ćavija Ernandesa, kako bi se bivša zvijezda Barselone vratila na Kamp Nou kao novi trener.

"Dva kluba su u pregovorima i ne znam kako će se završiti. Veoma je uzbudljivo. Ne znam šta če se desiti", izjavio je Ćavi za TV3.

Problem je što katarski klub nije raspoložen da se odrekne usluga Ćavija.

U saopštenju Al Sad navodi "da je počastvovan posjetom delegacije Barselone, ali da je pozicija kluba jasna i da ne mogu da dozvole da ekipa ostane bez trenera u važnom trenutku za tim".

Al Sad je prvi na tabeli katarske lige nakon devet odigranih kola.

Barselona je odigrala dvije utakmice pod vođstvom privremenog trenera Serhija Barhuana, koji je preuzeo dužnost nakon otkaza koji je dobio Ronald Kuman.

Ćavi je napustio Barselonu 2015, u kojoj je proveo 17 godina i osvojio 25 trofeja, uključujući i četiri evropska kupa.

Kao reprezentativac Španije, Ćavi je osvojio Svjetsko prvenstvo 2010, i dva puta Evropsko prvenstvo 2008. i 2012.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније