Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

21. 11. 2021. 13:52   >>  13:54

MJERE KLUBA

Bajern smanjuje plate nevakcinisanim igračima u karantinu

Fudbalski klub Bajern Minhen odlučio je da smanji plate igračima, koji nijesu vakcinisani protiv korona virusa i koji zbog toga budu smješteni u karantin, prenijeli su danas njemački mediji.

Vezni fudbaler bavarskog kluba Džošua Kimih u petak je završio u karantinu, nakon što je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, a do sada je odbijao da se vakciniše.

Kimih (26) je prošlog utorka izašao iz još jedne izolacije, pošto je bio u kontaktu sa saigračem Niklasom Zileom, koji je bio pozitivan na virus.

Prema navodima medija pored Kimiha protiv korona virusa u Bajernu nijesu vakcinisani još Serž Gnabri, Džamal Musijala, Erik Maksim Čupo-Moting i Mikael Kuizans.

Stopa zaraženosti u Njemačkoj je ove nedjelje dostigla rekordni nivo, a procenat vakcinisanih je ispod 70 odsto.

Pokrajine Bavarska i Saksonija, koje se nalaze među najteže pogođenim novim talasom korona virusa, objavile su u petak da otkazuju sve božićne sajmove, kao i da uvode nova ograničenja.

Bajern je u petak poražen na gostovanju od ekipe Augsburga sa 2:1, ali se i dalje nalazi na vodećem mjestu u Bundesligi sa bodom više (28) od Borusije Dortmund.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније