Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z.

24. 11. 2021. 12:47 >> 12:49

ODREĐENA KAZNA

Benzema zvanično kriv za ucjenu Valbuene

Francuski napadač Karim Benzema proglašen je krivim za ucjenjivanje seksualnim snimkom saigrača iz reprezentacije Francuske Metjua Valbuene, odlučio je Sud u Versalju.

Sudija je Benzemi izrekao jednogodišnju uslovnu zatvorsku kaznu i naložio mu je da plati 75.000 eura.

Benzema je jedna od pet osoba kojima se prošlog mjeseca sudilo zbog pokušaja iznude Valbuene, a ovaj skandal iz 2015. godine tako je dobio svoj epilog i iako je Benzema to demantovao, na kraju ga je sud proglasio krivim.

Podsjećamo, napadača Reala su optužili da je 2015. godine snimkom seksa ucjenjivao saigrača iz reprezentacije. Benzema je sa četiri osobe od Valbuene tražio između 50 i 100 hiljada eura kako sporni snimak ne bi bio objavljen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније