Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V./Sport klub ]

12. 01. 2022. 22:59   >>  23:02 1

SKANDAL NA KUPU AFRIKE

Sudija svirao kraj utakmice u 85. minutu

Meč Tunisa i Malija na Afričkom kupu nacija završen je na krajnje kontroverzan način, a za sve je kriv zambijski sudija Jani Ikazve.Vijest o njegovim greškama na ovoj utakmici obišla je svijet.

Prvo je, na zaprepašćenje svih, sudio kraj u 85. minutu, da bi potom meč ipak bio nastavjen, ali novi šok uslijedio je kada je ponovo svirao kraj nekoliko sekundi pre isteka 90. minuta, bek ikakve nadoknade vremena.

Inače, pobjedu je odnio Mali, rezultatom 1:0. 

No, nije to bilo sve kada su u pitanju čudne situacije na turniru koji se održava u Kamerunu.

Veliki previd organizatora Kupa afričkih nacija desio se prije meča Mauritanija - Gambija, jer pubila i igrči nisu  čuli himni Mauritanije.

Čekalo se i čekalo da se sa razglasa čuje zvuk nacionalne himne, ali igrači Mauritanije su ostali uskraćeni za ovaj svečan momenat.

 Takođe, još jedan meč Kupa afričkih nacija završen je sa manje od dva gola, Obala Slonovače je u grupi E savladala Ekvatorijalnu Gvineju sa 1:0.

Na Japoma stadionu u Duali viđen je jedan, ali izuzetno lijep gol. Postigao ga je kapiten popularnih "Slonova" Maks Gradel u petom minutu.

Do kraja susreta viđeno je još nekoliko solidnih prilika na obke strane terena, ali su u promašajima prednjačili Iban Salvador sa jedne i Nikolas Pepe sa druge strane.

Obala Slovonače je nakon prvog kola lider grupe sa tri boda, i u narednom kolu igra protiv Sijera Leonea, dok će Ek. Gvineja odmjeriti snage sa aktuelnim šampionom Alžirom.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније