Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

20. 01. 2022. 14:53   >>  14:54

POZAJMICA

Junajted odbio ponudu Njukasla za Lingarda

Fudbalski klub Mančester junajted odbio je ponudu Njukasla za pozajmicu igrača Džesija Lingarda, prenijeli su danas britanski mediji.

Uprava kluba odbila je ponude od Totenhema i Vest Hema za pozajmicu 29-godišnjeg fudbalera pošto ne želi da pojačava rivale sa kojima se bori za prva četiri mjesta u ligi. Njukasl nije među tim ekipama, pošto se bori za opstanak, ali je Junajted ipak odbio ponudu crno-bijelih, prenio je BBC.

Lingardov ugovor ističe na kraju sezone, a za njega su zainteresovani brojni klubovi. On nema veliku minutažu kod trenera Ralfa Ranginika, što utiče na njegove šanse da se izbori za mjesto u reprezentaciji Engleske za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Njukasl ima opciju da otkupi cijeli ugovor, ali spekuliše se da bi Lingard želeo da sačeka do ljeta prije nego što odluči gdje će nastaviti karijeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније