Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 01. 2022. 16:01 >> 16:07

LEGENDARNI NAPADAČ U NOVOJ ULOZI

Radulović: Vučinić može da pruži ogroman doprinos

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović kazao je da je crnogorski fudbal na velikom dobitku, nakon što je član stručnog štaba "sokola" postao Mirko Vučinić.

"Nadam se da počinje novu karijeru koja će biti uspješna kao i njegova igračka. Siguran sam da Mirko može da pruži ogroman doprinos, svima da pomogne, a i mi iz stručnog štaba ćemo uraditi sve da pomognemo u izgradnji njegove trenerske karijere. Na najvećem dobitku je crnogorski fudbal", rekao je Radulović.

Vučinić će najviše raditi sa mlađim igračima...

"Biće neko ko će mladima pokazati kako treba da se ponašaju i treniraju da bi dostigli njegov nivo. Vučinić je imao izvanednu karijeru, rad sa velikim trenerima i iskustvo koje ima koristiće nacionalnom timu. Mirkova i moja saradnja, kao trener - igrač, traje 20 godina. Sada smo zajedno na istom zadatku. Nadam se da ćemo uspjeti u zajedničkom cilju, a san svih nas je da vidimo Crnu Goru na velikom takmičenju", kazao je selektor.

Radulović je kazao da mora da se proširi baza.

"Cilj je da podmladimo i proširimo reprezentaciju. U prethodnom ciklusu dobili smo Vukotića, Vujnovića, vjerujem da ćemo još nekog. Ima prostora u martu i sigurno ćemo pružiti šansu novim licima, mlađim igračima", kazao je Radulović.

Crna Gora je u grupi Lige nacija sa Bosnom i Hercegovinom, Finskom i Rumunijom, a četiri prva meča odigraće u junu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније