Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 01. 2022. 07:11   >>  08:21

NIKŠIĆANI ŽELE DUPLU KRUNU

Sutjeska u Ulcinju skuplja snagu za proljeće

Nikšićki prvoligaš pod vođstvom Milije Savovića jesenji dio prvoligaškog takmičenja završio je na liderskoj poziciji, a plasirao se i u polufinale Kupa. Cilj je da se sačuva prvo mjesto, ali i da se trijumfom u masovnijem nadmetanju osvoji dupla kruna. Bazični dio priprema za drugi dio sezone Sutjeska obavlja u Ulcinju.

Nikšićki klub nakon 19 kola prvenstva ima osam bodova više od Dečića a devet od Budućnosti, pa navijači očekuju uspjehe i na proljeće.

Za nove trofeje potrebne su i dobre pripreme, a vrijedna Uprava ovog puta nije izabrala Hercegovinu već Ulcinj, gdje boravi 28 fudbalera.

"Zadovoljni smo uslovima u Ulcinju, gdje ćemo boraviti u dva navrata. U toku je prvi desetodnevni rad na Primorju nakon startnih testiranja u Nikšiću a plan je da se ovdje vratimo i kasnije na sedmodnevni boravak. U prvoj kontrolnoj utakmici pobijedili smo Bokelj sa 1:0, u srijedu ćemo igrati sa Arsenalom a u petak 28. januara u 12 sati sastaćemo se u Baru sa Mornarom. Imaćemo još nekoliko prijateljskih mečeva koji će nam pomoći da što spremnije dočekamo drugi dio sezone. Imamo visoke ambicije i veliku želju da damo sve od sebe da dodjemo do duple krune. Naravno poštujemo glavne konkurente i sve protivnike, ali smatram da ćemo biti spremni da ponovimo seriju odličnih igara i rezultata iz prvog dijela jesenje polusezone", optimista je prvi stručnjak Sutjesk Milija Savović.

U ekipu Sutjeske vratio se Libijac Zakaria Alharaiš koji će biti veliko pojačanje.

U prvom proljećnjem kolu Sutjeska će 17. februara biti gost Zete.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније