Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z.

01. 02. 2022. 14:22 >> 14:23

UOČI POLUFINALA

Selektor Burkine Faso: Dešavanja u zemlji dodatna motivacija

Selektor fudbalske reprezentacije Burkine Faso Kamou Malo rekao je danas da su politička previranja i državni udar u zemlji dodatna motivacija njegovim igračima uoči polufinalne utakmice sa Senegalom na Kupu afričkih nacija.

"Posvetili smo ove kvalifikacije našim ljudima koji prolaze kroz društvene i političke promjene", rekao je Malo na konferenciji za novinare.

Selektor je rekao da u zemlji svi očekuju trofej i da će reprezentacija sve učiniti da ga osvoji i svom narodu pruži nadu kroz sport.

Pobunjeni vojnici izveli su puč 24. januara i zbacili demokratski izabranog predsjednika države Roka Marka Kristijana Kaborea, tvrdeći da je nesposoban da spriječi nasilje džihadista.

Utakmica Burkine Faso i Senegala igra se u srijedu od 20 časova na stadionu u Duali.

U drugom polufinalu igraće Kamerun i Egipat, u četvrtak od 20 časova u Jaundeu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније