Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

22. 02. 2022. 16:54 >> 16:54

ŽELI DA PRESKOČI MEČEVE "SOKOLA" U MARTU

Radulović: Zvaću Đurđevića, klub mora da ga pusti

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće u martu dvije prijateljske utakmice protiv Jermenije i Grčke. Veliko pitanje je, međutim, da li će selektor Miodrag Radulović na tim mečevima moći da računa na Uroša Đurđevića, koji je, prije nekoliko dana kazao da želi da ostane u Hihonu u to vrijeme.

Španska druga liga igra se u redovnim terminima

"Mislim da će biti šansa da ostanem ovdje, jer želim da igram svaku utakmicu sa Sportingom", rekao je Đurđević, prenijeli su španski mediji.

Radulović je kazao da je klub dužan da pusti igrača.

"Moja namjera je da ga pozovem. Ako ste pozvani, klub je dužan da pusti igrača. Pravilo važi za sve. Đuka je jedan od naših prvih napadača, jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji", kazao je Radulović za list "La Nueva Espana".

FSCG je već imao problem sa Hihonom. Pred duel sa Norveškom u Oslu, u kvalifikacijama za Mundijal, Đurđević je dobio dozvolu našeg saveza da igra prvenstvenu utakmicu, jer zbog kartona nije bio u kombinaciji za gostovanje Gibraltaru, ali pod uslovom da igra na terenu bude 45 minuta.

Sporting je, međutim, prekršio dogovor i on je odigrao cijeli meč.

"Zaboravlja se sve što je bilo u prošlosti. Imamo dobre odnose sa Sportingom“, kazao je Radulović.

Crna Gora igra sa Jermenijom u gostima 24. marta, a četiri dana kasnije dočekuje Grčku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније