Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta/L.V. ]

24. 02. 2022. 21:07 >> 21:17

LK

Partizan slavio i u Beogradu: Gomeš dao dva gola pa "pocrvenio"

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u osminu finala Lige konferencija, pošto su na svom terenu savladali Spartu iz Praga sa 2:1, u revanš utakmici plej-ofa.

Beogradski tim je prije nedjelju dana slavio u Pragu sa 1:0.

Domaća ekipa je do pobjede u revanšu došla golovima Rikarda Gomeša u sedmom i 24. minutu, dok je jedini gol za češki tim postigao Adam Hložek u 85. minutu.

Partizan je poveo u sedmom minutu golom Gomeša, koji je iskoristio asistencuiju Saše Zdjelara i sa desetak metara savladao golmana gostiju.

Reprezentativac Zelenortskih ostrva je svoj drugi gol na meču postigao u 24. minutu. Miloš Jojić je izveo korner, a napadač crno-bijelih je bio najviši u skoku.

Tri minuta kasnije poslije izvedenog slobodnog udarca domaća ekipa je postigla gol, koji je zatim poništen. Igor Vujačić je glavom asistirao ka Slobodanu Uroševiću, ali je prilikom dodavanja bio u ofsajd poziciji.

Do kraja poluvremena nije bilo promjene rezultata, a u nastavku prvu pravu šansu imala je domaća ekipa, kada je iz kontranapada šutirao Lazar Marković, a njegov udarac odbranio je golman Dominik Holec.

Gomeš je u 66. minutu dobio drugi žuti karton zbog simuliranja. Sparta je u drugom djelu imala veći posjed lopte, a crno-bijeli su kroz kontre pokušavali da dođu do trećeg gola.

Gosti su do jedinog pogotka došli u 85. minutu, poslije centaršuta iz slobodnog udarca i dobre reakcije Hložeka.

Žreb za osminu finala na programu je sutra u Nionu od 13.00. Mečevi naredne faze Lige konferencija igraju se 10. i 17. marta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније