Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

26. 02. 2022. 19:03 >> 19:07
1

BARAŽ ZA MUNDIJAL

Švedska i Poljska ne žele da igraju protiv Rusije

Fudbalski savez Švedske saopštio je danas da njegova reprezentacija neće igrati protiv Rusije, ako se dvije ekipe budu sastale u finalu baraža za Svjetsko prvenstvo, zbog vojne intervencije u Ukrajini.

"Šta god Fifa odluči, mi nećemo igrati protiv Rusije u martu", rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Švedske Karl-Erik Nilson.

Ranije danas Poljska je saopštila da neće igrati protiv Rusije u baražu.

"Nema priče, vrijeme je za djela. Zbog eskalacije agresije Rusije prema Ukrajini, Fudbalski savez Poljske ne namjerava da igra baraž utakmicu protiv Rusije. To je jedina ispravna odluka. Razgovaramo sa švedskim i češkim savezima da iznesemo zajednički stav ", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Poljske.

Ta utakmica trebalo bi da se igra 24. marta u Moskvi, a pobjednik tog duela igraće u finalu baraža protiv boljeg iz meča Švedske i Češke.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније