Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ L.V. ]

10. 03. 2022. 15:08   >>  15:09

POHVALE ZA SJAJNOG HRVATA

Anri: Treba da pričamo o Luki Modriću

Luka Modrić je još jednom pokazao zašto ga sa pravom smatraju za jednim od najboljih veznih igrača svih vremena,

Karim Benzema je postigao tri gola, ali mnogi komentarišu način na koji je Modić odigrao cijeli meč, na obije strane terena.

A tu je i asistencija, koju je "izmislio" za Benzemu kod drugog gola.

Lukinu igru komentarisao je i Tijeri Anri, legendarni francuski napadač i bivši fudbaler kojeg najviše vežemo za Arsenal i Barselonu.

"Moramo pričati o Luki Modriću, apsolutnom čarobnjaku. Vau, on ima 36 godina. Modrić vidi stvari koje drugi igrači ne vide. Uz to kad Santjago Bernabeo krene protiv vas kao protivnika, počinjete da se osjećate vrlo malim", kazao je Anri.

Pohvale Modriću dolaze i od "Marke".

"Spektakularan. Apoteza. Njegova igra je bila brutalna. Kao da se umnožavao na terenu kako su odmicali minuti", napisao je španski list.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније