Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

11. 05. 2022. 12:26 >> 12:24

DI MARIJA

"Mesi ne obraća pažnju na zvižduke navijača PSŽ"

Fudbaler Pari Sen Žermena Anhel Di Marija rekao je da njegov saigrač Lionel Mesi ne obraća pažnju na zvižduke domaćih navijača.

Mesi je na početku sezone kao slobodan igrač iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen i postigao je samo devet golova u 32 utakmice u svim takmičenjima.

Jednom od najboljih fudbalera svih vremena navijači su zviždali tokom prethodnih utakmica, uključujući i u duelu protiv Real Madrida u Ligi šampiona, što je začudilo Di Mariju.

Kako je prenio sajt "Gol", Di Marija razumije da su navijači razočarani zbog novog neuspjeha u Ligi šampiona, ali ne misli da bi Mesi trebalo da bude meta.

"Zviždi se najboljem fudbaleru svijeta... Teško je povjerovati. Ali ovdje u klubu, ljudi, vatreni navijači, oni su zahtjevni, vrlo strastveni. Vide da najbolji igrači dolaze u klub, a mi smo onda eliminisani u osmini finala Lige šampiona, normalno je da su razočarani. To se svuda dešava", rekao je Di Marija za argentinsku radio stanicu Urbana Plej FM.

"Ovdje se to događa najboljem na svijetu. Leo ne obraća pažnju, to je detalj. To je fudbal. Znamo da to mora da bude tako. Moramo da budemo jaki. To je fudbal, takve stvari se dešavaju", dodao je argentinski fudbaler.

Di Marija je sedam godina u Pari Sen Žermenu, u junu mu ističe ugovor, a Juventus mu je ponudio jednogodišnji ugovor. Spekuliše se i da bi 34-godišnji fudbaler mogao da se vrati u Argentinu, ali on želi da igra u jakom klubu kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Takođe, Pari Sen Žermen ima mogućnost da aktivira klauzulu u ugovoru i produži saradnju sa Di Marijom na još jednu sezonu.

"Ugovor ističe u junu, a ideja je da ostanem ovdje. Volio bih da moja posljednja godina u Evropi bude u Parizu. Ne znam da li klub isto želi. Postoji predugovor, vidjećemo da li ćemo potpisati ili ću razmotriti mogućnost da pređem u neki drugi evropski tim, kako bi na najbolji način dočekao Svjetsko prvenstvo, ako budem pozvan", naveo je Di Marija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније